Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Vegetarisk meny med potatis och svamp

13 jan, 2020
AvRedaktionen
Satsa på en fräsch, vegetarisk gourmetmeny! Potatis- och krassesoppa, svamptoast med portvin och parmesanost och ingefärsglaserat päron.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. Potatis– och krassesoppa med rödlökspärlor

En soppa är den perfekta förrätten. Bjud på en krämig potatis- och krassesoppa full av smak! Använd rödlök som en god, knaprig topping.

Till receptet >>

Recept på potatis- och krassesoppa med rödlök.
Potatis- och krassesoppa med rödlök.

2. Svamptoast med portvin och parmesanost

Svamptoast går alltid hem! Denna utsökta variant med portvin och parmesanost är spröd och full av smak. Toppa med persilja vid servering.

Till receptet >>

Recept på svamptoast med portvin och parmesanost
Svamptoast med portvin och parmesanost.

3. Ingefärsglaserat päron med vaniljglass

Bjud på ingefärsglaserat päron! Servera päronen ljumma med vaniljglass eller med en klick créme fraiche till.

Annons

Till receptet >>

Recept på ingefärsglaserat päron med vaniljglass
Ingefärsglaserat päron med vaniljglass.

Av: Camilla Biesbjerg Markussen

Foto: Betina Hastoft, Inge Skovdal

LÄS MER:

6 goda (och vegetariska!) vardagsrecept du måste testa

Vegetarisk blomkålsburgare med chilimajonnäs

Annons