Vegetarisk meny med potatis och svamp
13 jan, 2020
AvRedaktionen
Satsa på en fräsch, vegetarisk gourmetmeny! Potatis- och krassesoppa, svamptoast med portvin och parmesanost och ingefärsglaserat päron.
Annons
1. Potatis– och krassesoppa med rödlökspärlor
En soppa är den perfekta förrätten. Bjud på en krämig potatis- och krassesoppa full av smak! Använd rödlök som en god, knaprig topping.
Till receptet >>
2. Svamptoast med portvin och parmesanost
Svamptoast går alltid hem! Denna utsökta variant med portvin och parmesanost är spröd och full av smak. Toppa med persilja vid servering.
Till receptet >>
3. Ingefärsglaserat päron med vaniljglass
Bjud på ingefärsglaserat päron! Servera päronen ljumma med vaniljglass eller med en klick créme fraiche till.
Annons
Till receptet >>
Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft, Inge Skovdal
LÄS MER:
Annons