Vegetariska vårrullar med Quorn
12 stora eller 25 små vårrullar
Tips! Använd hela rispappret om du vill göra stora, stekta vårrullar. Vill du göra små, kalla vårrullar kan du halvera pappret.
Du behöver:
1 paket Quorn Färs (300 g)
1 dl majonnäs
1/2 msk japansk soja
2 morötter
2 gula paprikor
2-3 vårlökar
1 kruka koriander
12 ark rispapper
salt och peppar
Dipp:
1 röd chili
1 msk sesamolja
2 msk japansk soja
1 msk risvinäger
2 msk rostade sesamfrön
Gör så här:
1. Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.
2. Stek färsen snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i blandningen i färsen, rör om och krydda med salt och peppar.
3. Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.
4. Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.
5. Vill du ha varma vårrullar steker du dessa i sesamolja på medelvärme tills de har fått fin färg.
Recept och foto: Quorn