Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Vegetariska vårrullar med Quorn

13 sep, 2017
AvRedaktionen
Vegetariska vårrullar med Quorn.
Vårrullar är mycket enklare att göra själv än många tror. Dessa vegetariska varianter med Quorn kan serveras både varma och kalla.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

12 stora eller 25 små vårrullar

Tips! Använd hela rispappret om du vill göra stora, stekta vårrullar. Vill du göra små, kalla vårrullar kan du halvera pappret.

Du behöver:

1 paket Quorn Färs (300 g)

1 dl majonnäs

1/2 msk japansk soja

2 morötter

2 gula paprikor

2-3 vårlökar

1 kruka koriander

12 ark rispapper

salt och peppar

Dipp:

1 röd chili

1 msk sesamolja

2 msk japansk soja

1 msk risvinäger

2 msk rostade sesamfrön

Gör så här:

1. Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.

2. Stek färsen snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i blandningen i färsen, rör om och krydda med salt och peppar.

3. Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.

4. Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.

5. Vill du ha varma vårrullar steker du dessa i sesamolja på medelvärme tills de har fått fin färg.

Vegetariska vårrullar med Quorn.
Vegetariska vårrullar med Quorn.

Recept och foto: Quorn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons