VegMe släpper veganska grillnyheter
Det svenska företaget VegMe vill inspirera till att grilla mer grönt i vår och sommar och lanserar nu tre spännande nyheter som är perfekta att lägga på grillen.
Sveriges förstas Seaweed-burgare
Förutom vegoburgare med härlig BBQ-smak och små, saftiga vegobullar släpper VegMe nu också Sveriges första burgare med havslager. Samtliga produkter är helt veganska
– Det är alltid roligt att vara först ut med unika innovationer inom den vegetariska kategorin! Vår Seaweed-burgare är smaksatt med alger från den svenska västkusten. Genom en egenutvecklad process har vi sen förädlat den svenska sockertången och kombinerat den med utvalt sojaprotein och svarta bönor från Europa. Resultatet blir en ljuvlig och saftig algburgare, full av Seamami-smak, säger Linda Öhman, Marknadschef på VegMe.
Förutom nyheterna att lägga på grillen släpper VegMe även en helt vegansk bearnaisesås som har vispats med ballongvisp för att bli extra fluffig och lätt i sin konsistens. Perfekt att dippa pommes i!