Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Vit chokladbräck med lingon, dadlar & valnötter

25 nov, 2012
AvJenny Norberg
Vit chokladbräck med syrliga lingon, söta dadlar och salta valnötter. En snövit succé och ett perfekt tilltugg till glöggminglet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tid: 15 minuter + 2 timmar i kyl

Du behöver:

300 g vit choklad

1 dl rispuffar

6 dadlar

1/2 dl frysta lingon

50 valnötter

Gör så här:

Dela chokladen i mindre bitar och smält den i en skål över ett vattenbad. Lägg ut rispuffar, hackade dadlar, lingon och grovt hackade valnötter på ett smörpapper. Häll över den smälta chokladen och ställ i kylskåp över natten. Bryt i mindre bitar och servera till kaffet.

Vit chokladbräck med lingon, dadlar & valnötter.
Vit chokladbräck med lingon, dadlar & valnötter.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons