Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Vit chokladmousse med frysta lingon och pepparkakskrisp

25 nov, 2012
AvJenny Norberg
Chokladmoussen blir enkelt vit chokladglass om du sätter in den i frysen. Lika gott vilket som. Toppa med frysta lingon och smula över pepparkakor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tid: 20 minuter

Du behöver:

150 g vit choklad

3 dl grädde

2 äggulor

frysta lingon

pepparkakor

Gör så här:

Smält chokladen i ett vattenbad. Vispa grädden fluffig, rör ner äggulorna. Vänd ner den smälta chokladen, låt stå kallt fram till servering. Lägg moussen i portionsskålar, toppa med frysta lingon. Smula över pepparkakor.

Vit chokladmousse med frysta lingon och pepparkakskrisp.
Vit chokladmousse med frysta lingon och pepparkakskrisp.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons