Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Yoghurt med frukt och chokladgranola

01 jun, 2018
AvRedaktionen
Yoghurt med apelsin, passionsfrukt och chokladgranola.
Svalkande dessert med yoghurt, apelsin, passionsfrukt och chokladgranola. Perfekt efter en rejäl middag eller som lyxig rätt på frukost- eller brunchbordet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Du behöver:

3 apelsiner

3 passionsfrukter

500 g grekisk yoghurt

1 msk flytande honung

3 dl chokladgranola

Gör så här:

Skala apelsinen och skär bort de vita hinnorna, skär i skivor. Vänd runt apelsinskivorna i inkråmet från 3 passionsfrukter. Skeda upp i fina glas, spritsa över yoghurt och ringla över honung. Toppa med chokladgranola.

Tips! Att servera dessert i udda glas är ett bra trick att få dukningen att kännas mer levande. Extra vackert blir det förstås med en dessert som består av olika lager, exempelvis cheesecake, fruktsallad eller tiramisu.

Yoghurt med apelsin, passionsfrukt och chokladgranola.
Yoghurt med apelsin, passionsfrukt och chokladgranola.

Av: Sara Johnsson
Foto: Stine Christiansen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons