Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

10 snygga fusk– äkta pälsar på STAND aw16

05 feb, 2016
AvJenny Fredriksson
I tisdags visade märket STAND upp årets höstkollektion. Och i stället för att ha en vanlig modevisning kunde vi titta på modellernas coola looks under något som anordnats likt en modeutställning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Märkets designer heter Nellie Kamras och hon grundade märket år 2014. Målet var då att fylla behovet för expertdesignade läderplagg med hög hantverkskvalité till ett överkomligt och bra pris.

I märkets nya kollektionen så visade STAND upp en urban och kaxig storstads-kvinna. Kollektionen består av stora pälsscarfsar, pälsskor, svarta och lackade byxor och snygga trenchcoats i läder. En mix mellan fusk/riktig päls och kamouflagefärger är en röd tråd genom hela höstkollektionen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

En stor nyhet till nästa säsong är att märket valt att introducera ett mindre ullprogram – med starka kopplingar till STANDs grundkoncept läder.

– Höstens kollektion är lite mer mogen och sofistikerad än tidigare kollektioner samtidigt som den har mer lekfulla inslag. Siluetten är generös och avslappnad, samtidigt som den är väldigt feminin. Kontraster i olika material genomsyrar hela kollektionen. Vi fortsätter att utveckla vår färgpalett även om svart fortfarande är väldigt viktigt. Gröna nyanser så som esmerald och army-green kompletteras fint av djup burgundy, nougat och säsongens accent färg roströd, säger Nellie Kamras om kollektionen. 

Bläddra igenom bildspelet och hitta kollektionens bästa plagg i fuskpäls:

Läs också: De bästa looksen från Fashion Week Stockholm

 

 

Annons