Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

13 bevis på att jeans till fest är helt rätt

27 nov, 2015
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det finns mängder av olika sätt att styla ett par jeans på och just nu älskar vi jeans till festplagg! Vi har därför samlat klädvalen som går hand i hand med dina denims och skapar en klockren outfit till helgens party. 

Är du en person som helst väljer att bära jeans till fest? Men känner dig alltid lika tråkig när resten av ditt sällskap dyker upp i glittriga klänningar? Släpp den känslan – du gör nämligen helt rätt. Ett par klassiska denim går aldrig ur tiden och råkar denna säsong vara alla festers hetaste it-plagg.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

En designer som verkligen anammat jeanslooken denna säsong är Alexander Wang. Wangs SS16 kollektion visar upp coola 90-talslook där ljusblå denim i vida former möter färgstarkt och kontrastrikt. We love it!

I bildspelet hittar ni de snyggaste plaggen i butik som tillsammans skapar helgens mest klockrena partylook. Styla sedan din outfit med skyhöga klackar och stora örhängen så blir du flawless.

Läs också: jeansshopping – svart och blått

Läs också: Så stylar du dina blåjeans

Annons