Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

21 sportiga retroplagg till sommarens basgarderob

29 apr, 2016
AvRosa Cruz
En av vårens hetaste trender är retrosport. Nyckelplaggen är pikétröjor, tenniskjolar och sköna träningsställ. Toppa looken med ett par maffiga pilotglasögon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Gucci har kryddat sin vårkollektion med basebolljackor, pikétröjor och maffiga pilotbågar. Plagg som tar oss på en riktig nostalgitripp till 70-talet och dess sportiga dagar. Vi ser även stora influenser från 90-talet i modehusens kollektioner som jobbar starkt med logotyper. Särskilt Calvin Klein som printar sin logga och ger oss upplevelsen av en trendrenässans tillsammans med märken som Adidas och Nike.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

I flera säsonger har sneakers (tack och lov) varit superheta. Det är en trend som fortsätter ticka på. Andra nyckelplagg för sommarens sporttrend är tenniskjolar, retro t-shirts, pikétröjor och lösa träningsbyxor med revärer. Inspireras av Chloés härliga styling där trenden tar en bohemiskvändning med kombinationen träningsplagg och luftiga spetsblusar.

LÄS OCKSÅ: 33 TRENDIGA VÅRVÄSKOR ATT HITTA I BUTIK

Kika i bildspelet för härliga retro-inspiration:

 

LÄS OCKSÅ: 36 SNYGGA SOLGLASÖGON

Annons