Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Här gör Bella Hadid comeback på catwalken – se hyllningen till modeskaparen

25 sep, 2024
Bella Hadid Saint Laurent SS25
Bella Hadid är tillbaka på catwalken! Under Paris Fashion Week och Saint Laurents visning gjorde hon en oväntad comeback som även hyllade modehusets grundare. Här är allt du vill veta!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #7 – Höstens trendigaste jackor och kapporBrand logo
ELLE Trend #7 – Höstens trendigaste jackor och kappor

Bella is back! Den redan ikoniska supermodellen Bella Hadid är tillbaka på catwalken igen efter en paus på två år. Och det är som att tiden har stått still. Senast vi såg henne på modeveckan var under 2022 när hon dominerade på SS23-säsongens catwalk. Kanske minns du det virala modeögonblicket under Copernis visning när en naken bella fick en klänning sprayad på sig. Om inte – läs om det här! Nu, två år senare, gjorde supermodellen en oväntad comeback under Saint Laurents SS25-visning på Paris Fashion Week. Iklädd en oversized smokingkostym med knäppt skjorta, slips, en chic knut i håret och skarpa kantiga glasögon stegade hon diskret in på catwalken en bit in i visningen.

Annons
Launchmetrics.com/spotlight
Bella Hadid på Saint Laurent SS25.
Foto:TT
Modeskaparen Yves Saint Laurent.

Yves Laurent-homage möter bohemiska looken

Enligt visningens visningsnoter beskrivs hennes look, tillsammans med många andra i visningen, som en hyllning till grundaren av det anrika modehuset – modeskaparen Yves Saint Laurent. Faktum är att hela visningen var en homage till grundaren. Allt från hans ikoniska sätt att klä sig i avslappnade men skarpt skräddade kostymer till bohemiska looks från arkivet genomsyrade 2025-års vårvisning.

Launchmetrics.com/spotlight
Saint Laurent SS25.
Launchmetrics.com/spotlight
Saint Laurent SS25.
Launchmetrics.com/spotlight
Saint Laurent SS25.
Foto: TT
Yves Saint Laurent år 1979.
Annons

Dessutom visar modehusets kreativa chef Anthony Vaccarello att den bohemiska trenden är här för att stanna – och det är bara att göra sig redo. Långa och chunky halsband, svepande långklänningar i skira material och boxiga ytterplagg i allt från mocka och läder är en stor del av SS25-kollektionen. Och håll i dig! Även tunikan stod i centrum och visades som ett nyckelplagg i flera olika looks under visningen. Looks med inspiration tagen direkt från modehusets egna arkiv.

Launchmetrics.com/spotlight
Saint Laurent SS25.
Launchmetrics.com/spotlight
Saint Laurent SS25.
Annons
Annons