Populärt: Shoppingtips Modetrender London Fashion Week Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Så bär vi blommigt våren 2025 – enligt Milano Fashion Week

19 sep, 2024
Blommigt till Ss25.
Milano Fashion Week har precis dragit igång men catwalken visar redan en tydlig hint om vart vårens modebild är påväg. ELLE ger dig en första titt på våren!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #14 – Vintage SphereBrand logo
Min look #14 – Vintage Sphere

Efter två första veckor av de internationella modeveckorna, med stopp i både New York och London, börjar vårens trender och tendenser för 2025 att komma till liv. Och nu är det dags för de italienska modenamnen att säga sitt! Trots att vi bara är i startskottet av modeveckan i Milano ger catwalken oss redan nu en tydlig hint om vart nästa säsongs modebild är påväg. Gnistrande detaljer, chlorella-grönt och puderrosa är några inslag som redan nu sticker ut. Men även blommigt sticker ut – på flera olika sätt! ELLE ger dig en försmak på hur vi kommer vilja bära vårtrenden nästa år.

Annons
Launchmetrics.com/spotlight

Så bär vi blommigt våren och sommaren 2024 – enligt Milano Fashion Week

Allt från italienska Jil Sander och N21 till Fendi och Alberta Ferretti låter vår– och sommarkollektionerna för 2025 blomstra. Alla på sina egna vis! Under modeveckans första dag visade alla upp sina kommande kollektioner och det minst sagt blomstrande på catwalken.

Blommig halsdetalj hos alberta ferretti ss25.
Blomdetalj hos Alberta Ferretti SS25. Salvatore Dragone/launchmetrics.com/spotlight
Annons

Tryckta och broderade blommor

Hos Jil Sander stod det blommiga i fokus på allt från catwalkens egna look till plaggen som presenterades under visningen. Catwalken var småblommig men plaggen visade blommigt på ett ännu mer kreativt och otippat sätt. Allt från tryckta blommönster till hantverksbroderi visades i SS-kollektionen. Även Fendi och N21 visar broderade blomdetaljer till våren – på både klänningar och accessoarer. Blir kreativa blomdetaljer den stora vårtrenden 2025? Ja, det återstår att se vad sista veckorna av Fashion Week har att erbjuda!

Jil Sander

Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight

Fendi

Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight
Annons

Alberta Ferretti

Launchmetrics.com/spotlight
Launchmetrics.com/spotlight

N21

Umberto Fratini/launchmetrics.com/spotlight
Umberto Fratini/launchmetrics.com/spotlight
Annons

Foto: Launchmetrics/spotlight

Annons