Populärt: Shoppingtips Modetrender New York Fashion Week Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Ikoniska stjärnor visar upp höstens kontorslook signerad Boss

28 aug, 2024
Boss höstkollektion 2024 – ELLEs favoriter
En rad ikoniska stjärnor är ansiktet utåt när Boss presenterar sin höst och vinter 2024. Märket följer upp förra årets succékollektion med en fortsättning av den uppdaterade kontorslooken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024Brand logo
ELLE Trend #6 – Höstfärger att bära 2024

Lagom till att vi är tillbaka på jobbet presenterar Boss sin nya kollektion inför hösten och vintern 2024. Och det är ännu en gång en modern uppdatering av den klassiska kontorslooken som möter oss.

När Boss presenterade förra årets höstkollektion under Milano Fashion Week var modevärlden inte sena med sina hyllningsrop. Och när vi nu spanar in den rykande färska kampanjen blir det tydligt att det är en förlängning av "Corpcore"-temat vi bjuds på.

Annons

Ikoniska stjärnor i kontorslooks à la Boss

Naomi Campbell är en av de ikoniska stjärnorna som är ansiktet utåt för Boss hösten 2024.

En rad ikoniska namn är ansiktet utåt i den nya höstkampanjen. David Beckham gör sitt första framträdande sedan tillkännagivandet av hans strategiska partnerskap och designsamarbete med varumärket. Vid hans sida finns Gisele Bündchen, Naomi Campbell och Matteo Berrettini, vilka alla är återkommande ambassadörer för märket, tillsammans med nya namn i ensemblen, Burna Boy och Lee Jong-suk. Stjärnorna syns iklädda Boss höstkollektion i – helt i enlighet med temat – modern kontorsmiljö.

Annons

Så ser höstmodet ut hos Boss

Höstkollektionen beskrivs av märket själv som en komplett garderob för alla tillfällen med plagg skräddarsydda för de kallare månaderna som kommer.

Gisele Bündchen iklädd Boss höstkollektion.

I damkollektionen är uppdaterade power suits centrala för säsongen, skapade med nya passformer och dimensioner, rika texturer och starka axelformer. Nyckelplagg inkluderar en bakåtvänd ull-blazer i randigt, matchad med en pennkjol samt en omlottkappa tillverkad i krokodilpräglat läder och en tvådelad kostym och trenchcoat.

Annons
Lee Jong-suk för Boss AW24.

ELLE väljer 3 favoriter ut höstkollektionen

Höst- och vinterkollektionen finns tillgänglig online, i butik och hos återförsäljare från den 28 augusti. Till ELLE-redaktionens favoriter hör den krokodilmönstrade kappan (wow!), kavajer som fungerar året om och en stickad väst. Spana in dessa och fler bilder nedan!

Kappa i krokodilpräglat läder

Boss

En tidlös investering! Kappa i krokodilpräglat, svart läder, med knäppning i wrapmodell.

Kappa i krokodilpräglat läder
Köp här! Boss
Annons

Ullkavaj med dragkedja i ryggen

Boss

Ullkavaj i en av höstens stora trendfärger, brunt, med dragkedja i ryggen.

Ullkavaj med dragkedja i ryggen
Köp här! Boss

Stickad väst med polokrage

Boss

Stickad väst i grått med dekorativ polokrage. En höstfavorit vi bär utan något under kommande veckor, för att sedan matcha med skjorta när kylan slår till på riktigt.

Stickad väst med polokrage
Köp här! Boss
Annons
Naomi Campbell för Boss AW24
Burna Boy för Boss AW24
Annons
Matteo Berrettini AW24
Annons

Foto: Mikael Jansson/Boss

Annons