Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Dakota Johnson stal showen på Vogues 100 Century of Style

11 feb, 2016
AvLisa Segerson
Och det var hennes klänning från Marc Jacobs som var den stora boven.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I går öppnade National Portrait Gallery i London portarna till utställningen Vogue 100: Ett Century of Style. En utställning som visar upp 100 år av modefotografier från brittiska Vogue.

Eventet var även ett perfekt tillfälle för magasinet att samla fotografer, modeller, redaktörer och kollegor som arbetat med dessa bilder.

Modeller som Eva Herzigova, Jerry Hall, Lara Stone, Lily Donaldson och Erin O’Connor var inbjudna för att se sina verk, medan Mario Testino och Juergen Teller representerade många av de fotografer vars arbete visas upp under utställningen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Men nog pratat om det. Det som verkligen fångade vår uppmärksamhet var Dakota Johson, som helt stal showen med sin underbara guld-klänning från Marc Jacobs. Och vi måste bara nämna stylingen: en ruffsig hästsvans kombinerad med bronz-skuggor och lätt brun-röda läppar. We love it!

Se hennes ursnygga look här nedan:

Läs också: Magiskt rockiga looks på gästerna på Saint Laurents visning

Dakota Johnson i en klänning från Marc Jacobs. 

Bild: All over press

Annons