Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderNew York Fashion WeekStreetstyleSe Min LookHöstens trender

ELLEs stylingredaktör: Dessa plagg fulländar min semesterstil

19 jun, 2024
Plagg för sommarstil 2024.
ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har siktet inställt på semester och en avslappnad men chic sommarstil. Se vilka plagg och produkter som får följa med henne in i sommaren!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lilla odlingen #1 – Tomatodling på balkongenBrand logo
Lilla odlingen #1 – Tomatodling på balkongen

– Det havsblå, det krispigt vita, det solgula, det tunna skira. Nu när sommaren har gjort entré och det bara är några dagar kvar till semester har jag siktet inställt på en semesterstil som är lättburen och kan bäras på repeat. Stilsäkra set som funkar både till strand och strosa på stan, svala sommarkjolar och en ljus ljuvlig färgpalett är i mitt fokus för sommaren 2024.

11 favoriter som fulländar min sommarstil:

Randig tröja

Arket

– Klassiska randen i blåt/vitt = en sommarklassiker. Jag älskar denna långärmade t-shirt som jag planerar att bära med allt från vita linnebyxor till sommarkjolar.

Randig tröja
ANNONSSe mer och köp här.Arket
Annons

Sandaler i mesh

Arket

– Sandaler i mesh har blivit en grej och jag är besatt! Det är sommarens bästa knep för alla som vill bära stängda skor med "dressad" känsla men samtidigt hålla fötterna svala. Dessa i vitt står på min önskelista!

Skor
ANNONSSe mer och köp här.Arket

Sommarparfym

Diptyque

– Jag drömmer om Medelhavet och med sommardoften Ilio Eau de Toilette från Diptyque känns det inte lika långt bort.

Sommarparfym
ANNONSSe mer och köp här.Diptyque
Annons

Randigt set

Stylein

– Att bära ett set med matchande skjorta och shorts är perfekt under sommarmånaderna när man bara vill dra på sig något enkelt och bekvämt, men samtidigt hålla sig sval och lagom "dressad". Dessutom är det enkelt att mixa och matcha med andra plagg om man tröttnar på att bära plagget som ett komplett set. Jag har ögonen på detta set i blått!

Blå skjorta med vita ränder
ANNONSSe mer och köp här.Stylein
Blå shorts med vita ränder
ANNONSSe mer och köp här.Stylein

Dekorativ tallrik

Pick a poppy

– I sommar ser jag fram emot att duka vackra sommardukningar på mitt nya matbord och har ögonen på nylanserade Pick a poppys lekfulla keramik. Speciellt denna handmålade assiett!

Assiett
Se mer och köp här.Pick a poppy
Annons

Vitt linne

Magda Butrym

– Ett vitt linne är ett nyckelplagg för sommaren och detta med virkad detalj fångade mitt hjärta. Fin att styla med en feminin svepande kjol i vitt!

Vitt linne
ANNONSSe mer och köp här.Magda Butrym

Kjol med veckad höft

Massimo Dutti

– Kjolar kjolar kjolar! Ett nyckelplagg för min semesterstil blir kjolar i alla dess former. Jag känner mig dock extra sugen på att bära ankellånga svepande kjolar med låg höft och bära det med allt från baddräkter till linnen och skjortor.

Kjol med veckad höft
Se mer och köp här.Massimo Dutti
Annons

Ljuslampett

Svenskt Tenn

– Hemmafix och renovering står på min agenda denna semester och jag har span på x antal inredningsdetaljer. Bland annat denna soliga ljuslampett som bokstavligt talat låter solen flytta in (och håller kvar sommarkänslan året om).

Ljuslampett
Se mer och köp här.Svenskt Tenn

Baddräkt

Mattaeu

– Enkel, tidlös och användbar! Baddräkten med urringad, dekorativ rygg är ännu ett nyckelplagg i min semesterstil – och ett plagg jag älskar att bära oavsett vart jag ska. Varför? Det är ett perfekt basplagg att bära med allt från shorts, kjolar och bekväma linnebyxor. Ett + är att man alltid är redo för spontana bad.

Baddräkt
Se mer och köp här.Mattaeu
Annons

Pärlhalsband

Slic

– Toner av gult och orange följer med mig in i sommaren och detta handgjorda pärlhalsband står på min önskelista.

Kokbok

Atelier September/Arket

– Den berömda restaurangen i Köpenhamn Atelier September gör det enkelt att uppleva deras mat utan att behöva åka till Köpenhamn genom deras första kokbok som innehåller 86 recept skapade av ägaren Frederik Bille Brahe. Sommarfrukostarna är räddade!

Kokbok
ANNONSSe mer och köp här.Atelier September/Arket
Annons
Annons