Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

De snyggaste bohoaccessoarena just nu

18 jun, 2016
AvJenny Fredriksson
De går inte att motstå sommarens underbara bohoaccessoarer. Tofsar, pom pom-puffar och fina etnodetaljer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det snabbaste och enklaste sättet att få semesterfeeling på din sommarlook är att bejaka alla sköna bohodetaljer. Spana in det italienska modehuset Dolce & Gabbanas otroligt expressiva inspirerande high fashion-tolkning av sicilianskt folklore. Vi bara älskar det lekfulla uttrycket och med ett par bohostatement-accessaorer kan du verkligen luta dig tillbaka på en i övrigt enkel look. En minimalistisk sommarklänning eller en t-shirt och jeans lyfter på bästa sätt bohopoppiga detaljer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Missa inte det brittiska kultmärket Rae Feathers underbara stråväskor och varianten med både pom pom och monogram – den är nästan för bra för att vara sann. Vi förutspår att den kommer att bli en riktig social media-darling i sommar.

Hela våren har ELLE dagdrömt om det grekiska sandalmärket Mabu by Marias underbara sandaler. De har gjort sommarens absoluta drömskor. Alla handgjorda i Grekland och fullkomligt fantastiska med skönt neonpoppiga pom poms och dinglande berlocker. (Klicka hem sandalerna här eller här.)

I bildspelet hittar du ELLEs bästa bohofavoriter just nu:

LÄS OCKSÅ:

Festivalerna du inte får missa i Sverige i sommar

22 heta måste ha-accessoarer till festivalen

Annons