Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Djerf Avenue öppnar pop up-butik – allt du behöver veta

23 okt, 2024
Djerf Avenue öppnar pop up-butik i Stockholm 2024
Djerf Avenue slår upp portarna till en pop up mitt i centrala Stockholm – och utlovar en butiksupplevelse utöver det vanliga. Här är allt du vill veta om initiativet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #8 Material och mönster som trendar stort hösten och vintern 2024Brand logo
ELLE Trend #8 Material och mönster som trendar stort hösten och vintern 2024

Djerf Avenue behöver egentligen knappast någon vidare presentation. Åtminstone inte för de tre miljoner som följer Matilda Djerf på Instagram. Eller för följarskaran på 1,5 miljon på Tiktok. 2019 grundade hon klädmärket tillsammans med sin pojkvän Rasmus Johansson och på kort tid har bolaget vuxit till att idag omsätta 350 miljoner och bestå av ett team på cirka 40 personer. Djerf Avenue är definitivt ett av branschens mest uppmärksammade varumärken, med ett stort och lojalt community.

Märket har idag inga fysiska butiker utan försäljningen sker enbart online, med USA som största marknad. Men det här blir det nu ändring på – åtminstone för en stund.

Annons

pop up med mode och beauty

För nu öppnar Djerf Avenue återigen en pop up-butik i Stockholm. Under drygt två veckor bjuder klädmärket in till vad de själva beskriver som en butiksupplevelse utöver det vanliga.

Matilda Djerf, grundare och Creative Director på Djerf Avenue.

– Vi ser fram emot att öppna dörrarna till vår andra svenska pop-up, denna gång mitt i Stockholm. Läget känns väldigt roligt, då vi nu är mitt i stan, och vi ser fram emot att välkomna både vår community och nya kunder som ännu inte har tagit del av Djerf Avenue, i en trygg och inspirerande miljö, säger Matilda Djerf, grundare och Creative Director på Djerf Avenue.

Du kommer kunna shoppa både kläder och skönhetsprodukter, då butiken ska erbjuda ett brett urval av plagg från Djerf Avenue samt varumärkets senaste storsatsning, Djerf Avenue Beauty.

Som besökare kan du enligt klädmärket förvänta dig ett stort fokus på personlig service och en inkluderande, välkomnande och hållbar miljö omgiven av bland annat 3D-printade möbler.

Då öppnar Djerf Avenues pop up

Butiken kommer ligga på Hamngatan 15 i Stockholm och är öppen mellan 26 oktober-10 november 2024, under följande tider: Måndag-fredag 11.00-19.00, lördag 11.00-18.00 och söndag 11.00-17.00.

Foto: Djerf Avenue

Annons