Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

ELLE sänder live från front row på Fashion Week Stockholm!

23 aug, 2015
AvOlle Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi har väntat sedan förra året och äntligen är den här: Fashion Week Stockholm!

Fashion Week Stockholm inleds under måndagen, och det är ingen mindre än Ida Sjöstedt som är första visning ut. Ida, som tidigare i år hade äran att designa Sofia Hellkvists brudklänning, efterföljs av Stylein som från och med i torsdags förra veckan slog upp en pop-up-butik i entrala Stockholm.

Modeveckan fortsätter sedan med visningar under hela dagen tills Björn Borg avslutar med sin visning klockan 20:00. Om du vill se programmet i sin helhet hittar du samtliga hålltider här (extern länk).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Under veckan kommer du självklart att kunna se de bästa bilderna från de bästa visningarna här på Elle.se. Vi kommer  även att ta dig med backstage på utvalda visningar, fota de som sitter på front row, recensera visningarna och ge dig de snyggaste streetstyle-bilderna på besökarna av modeveckan.

Massor av modegodis på Elle.se i veckan alltså, men för dig som inte vill se visningarna i efterhand finns möjlighet att se samtliga visningar direktsända på storbildskärm på Norrmalmstorg.

Annons

Om du till exempel jobbar eller inte bor i Stockholm då?

Då har Elle fixat ytterligare en lösning för dig: Vi livesänder delar av visningarna på Periscope!

Periscope är en app som gör det möjligt att live-sända via telefonen, och du hittar oss antingen via appen eller genom att följa oss på Twitter där vi lägger upp länk till livesändningarna så fort de är igång. Förbered dig genom att ladda ner appen och följa oss på twitter!

Exklusiv Pericsope-bonus! Inför Björn Borgs visning under måndagskvällen kommer den svenska modellen Emmy Rappe att ta över vårat Periscope-konto och ta med dig – och oss – backstage bland modeller, stylister, make-up artister med flera. MISSA INTE DET!

Fullmatad modevecka att se fram emot alltså, håll utkik på Elle.se för massor av material från Fashion Week Stockholm! Vill du ladda upp lite redan nu så har vi intervjuat tre olika märken inför deras respektive visning. Du hittar dem här:

Inför: Vi tar tempen på ATP Atelier >

Inför: Björn Borg med hyllningsvisning – till planeten Mars >

Inför: STAND debuterar på Stockholms modevecka >

Annons