Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Så kommer du ännu närmare ELLE Sverige!

05 okt, 2015
AvOlle Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi på ELLE finns inte bara i vårt månadsmagasin och här på elle.se – häng med i våra sociala medier för att hålla dig ännu mer uppdaterad och få ta del av det bästa kring mode, skönhet, shoppingtips, livsstil, nöjesvärlden, hälsa, träning och mycket mycket mer!

Häng med backstage på plåtningar, häng med oss på modeveckorna runt om i världen, se hur vi arbetar på redaktionen, vad vi inspireras av just nu, eller varför inte hänga med live från catwalken?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

På vår Facebook-sida delar vi alltid med oss av det senaste från elle.se och under sommaren har vi haft exklusiva tävlingar endast för våra följare på Facebook. Vi har några tävlingar kvar, och fler kommer att komma, så in och följ oss på Facebook för att ta del av det bäst från Elle Sverige!

ELLEs chefredaktör och modechef Cia Jansson har hand om vårat konto på Snapchat där du får en direktkontakt och inblick i hennes vardag– live! Öppna Snapchat, håll kameran mot bilden nedan och håll med ditt finger mot skärmen så börjar du följa Elle Sverige automatiskt!

snapcode

Under Stockholm Fashion Week sände vi live från catwalken via appen Periscope. Framöver kommer du till exempel att kunna hänga med oss kring förberedelserna för Elle-galan som börjar ta fart redan nu, så in och följ oss på Periscope!

Annons

Vårat Instagramkonto är just nu vårt populäraste sociala medier-konto med över 43.000 följare! Om du inte redan följer oss på Instagram så tycker vi att du går raka vägen in och följer oss – i dagarna är det till exempel Paris Fashion Week där du får följa med vår moderedaktör Jenny Fredriksson på visningar och mingel. Förutom det uppdaterar vi dagligen med tips och inspiration kring allt som rör mode och skönhet, och du får komma närmare modellerna och modevärlden än någon annanstans!

Och sist men inte minst, det här prenumerationserbjudandet är för bra för att missa. Klicka på bildern för att beställa!

Ha nu en härlig fortsatt dag tillsammans med oss på ELLE!

Annons