Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

ELLEs Emma Unckel:"Dagmarsystrarna brukar levererar outfits som skapar habegär "

29 jan, 2016
AvLisa Segerson
Fleetwood Mac dånandes ur högtalarna , Ida Sjöstedt och snygg streetstyle. Det är vad ELLEs skönhetsredaktör Emma Unckel ser frame mot under kommande Stockholms Fashion Week.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE redaktionen laddar upp inför Stockholm Fashion Week. Emma Unckel berättar allt om veckans visningar, förväntningar och avslöjar en och annan outfit i dagens modeintervju.

Vilken visning ser du mest fram emot under Stockholm Fashion week?

– ELLE-vinnaren Ida Sjöstedt såklart! Det ska bli spännande att se vad hon levererar med citatet ”Go your own way” som stod på inbjudan. Jag hoppas få höra Fleetwood Mac dånandes ur högtalarna och se något helt bananas..haha

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vad tror du blir veckans höjdpunkt? 

– Jag brukar ofta tycka att Dagmarsystrarna levererar en hel rad av outfits som skapar habegär på studs. Så jag har höga förväntar på att så även blir fallet denna säsong.

Hur laddar du bäst upp inför en modevecka?

– Genom att som vanligt vara på redaktionen, på ELLE råder det alltid mode och sköhetsfeber så peppen får man på köpet.

Hur klär man sig bäst på en modevecka? 

– Jag skulle vilja säga bekvämt, men det låter ju bara FÖR trist. Det jag menar är att jag personligen gillar att titta på alla som lyckas klä sig stilsäkert och avslappnat men man ser samtidigt att looken är uttänkt ut i fingerspetsarna.

Annons

Dagarna innan modeveckan tänker alltid att jag ska spatsera runt i mina vassaste klackar, men det slutar oftast med att jag inte pallar och kör på typ loafers istället-och DÅ känner jag mig både bekväm och lite sådär klassisk stilrätt.

Avslöja en look/outfit du kommer ha? 

– Jag tänkte matcha snön och klä mig helvitt från topp till tå en av dagarna. Vita kostymbyxor, vit grovstickad tröja och vit kappa. Alternativt, vid slaskväder så matchar jag med en helgrå ouftit.

Vad blir veckans snackis? 

– Johan Lindebergs comeback till Johan Lindeberg…

De tre bästa plaggen i din garderob? 

– Svarta kostymbyxor från Marni, varma stickade tröjor från COS och min darling till handväska, ”Sac du jour” från Saint Laurent.

Läs också: Ida Sjöstedt om sin Aw16-kollektion

Annons