Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Exklusivt: Kanye West på Haider Ackermanns intima middag!

08 jul, 2015
AvAxel Scholtze
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Sent i går kväll bjöd Mytheresa.com och franska modeskaparen Haider Ackermann in till intim middag på Michelin-krogen Le Grand Vefour i Paris!

På den exklusiva gästlistan av middagsgäster var blanda annat Kanye West och Tilda Swinton som tillsammans med den franska modeeliten bjöds på blå hummer och champagne.

Andra gäster var franska skådespelerskan Lou Doillon, smyckesdesignern Delfina Delettrez, supermodellerna Saskia de Brauw och Mica Arganaraz – och så klart, det bedårande modeparet Veronika Heilbrunner och Justin O’Shea. Kvällen till ära var (så klart) alla klädda i Haider Ackermanns design.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Haider Ackermann släppte sin första kollektion 2001 och har sedan varit en av de starkaste inom konceptuell design. Hans signum är det rikligt skulpterade och skräddade plaggen med unika materialkombinationer och asymmetriska skärningar.

Annons