Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Hett just nu: Strassörhängen

28 jul, 2016
AvJosephine Aune
Ju mer det glittrar desto bättre när det gäller örhängen just nu. Ladda ny stilinspiration och låt strassörhängen snabbt lyfta både din vardags- och partylook!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Låt dina gnistrande strassörhängen jobba även utanför partyt. Bär dem till vardags för en ultimat stilkrock. Ett beprövat stylingtrick som vi bara älskar! Just nu inspirerar tjejerna på Anthony Vaccarellos visning men vi tankar även inspiration hos Isabel Marant, Balenciaga och Tommy Hilfiger för att nämna några.

Vardagslook? En vit skjorta uppdateras snabbt med ett par glittrande örhängen. Hos Balenciaga får en parkas oväntat stylingsällskap av uppdaterat bling. Pufferjackor och sportinfluenser tar stor plats på höstens catwalk och grejen är att skapa kontrast med skräddade, skarpa plagg och genomtänkta accessoarer. Dunjacka, skipants, lackpumps och strassörhängen? Absolut!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Klicka dig igenom bildspelet för shoppingtips och se catwalkinpiration nedan. Applicera trenden på din stil redan nu eller preppa inför den nya säsongen. Ett tips är att fynda strassörhängen hos kedjorna och second hand också! 

Annons
Balenciaga
Balenciaga
Isabel Marant
Isabel Marant
Isabel Marant
Isabel Marant
Annons
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

foto IMAXTREE M.FL.

Annons