Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

H&M släpper kollektion med underklädesmärket Love Stories

29 jun, 2018
Se H&Ms senaste samarbete med underklädesmärket Love Stories. Allt från trosor till nattlinnen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Annons
Annons
Ljusrosa stringtrosa från H&M x Love Stories–kollektion
Annons
Stjärnmönstrad necessär från H&M x Love Stories–kollektion
Leopardmönstrade shorts från H&M x Love Stories–kollektion
Annons

Färgglatt, mönstrat och stilfullt. Under fredagen gick H&M ut med sitt kommande samarbete med Love Stories – vilket också blir det allra första med ett underklädesmärke.

Nederländska Love Stories grundades redan 2013 av Marloes Hoedeman och är numera ett etablerat namn med fokus på underkläder. Märket är känt för sina bekväma, men snygga kreationer som ofta går i fina mönster.

H&M x Love Stories har mönster i fokus

Kollektionen H&M x Love Stories består av underkläder, nattkläder och sovaccessoarer. Plaggen är i spets, satin och mjuk polyamid. En röd tråd för kollektionen är Love Stories karaktäristiska mönster och färgsprakande färgkombinationer som Hoedeman ofta kallar för ”perfekta missmatchningar”. Färgpaletten erbjuder något för alla med både skira toner och mörka nyanser.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

H&Ms designchef Pernilla Wohlfart ser samarbetet som ett bra sätt att lyfta underkläder och göra de lika betydelsefulla som vanliga plagg.

– Underkläder har alltid varit en viktig del i modebilden. Med det här samarbetet vill vi visa att underkläder kan vara lika roliga och uttrycksfulla som kläder, även om de inte alltid syns, berättar Pernilla.

Plaggen finns i butik samt online på hm.com från och med den 9 augusti.

Foto: H&M

Här är ELLEs urval från H&M x Love Stories–kollektionen:

Skira toner

Puderrosa är tacksamt att kombinera med andra kulörer i samma färgskala eller bryta av med någon helt annan färg för en snygg kontrast. Tänk likadant när det kommer till underkläderna!

Annons

Klassiska stjärnor och trendigt leopardmönstrat

Går mönster någonsin ur tiden? H&M x Love Stories–kollektionen är ultimat för dig som älskar mönster med både stjärnor och leopardprints.

Det är inte helt ovanligt att underkläder går i klassiska spetsutföranden eller är mer funktionella och sportiga. H&M x Love Stories samarbete lyckas kombinera båda delarna vilket gör underkläderna mer lekfulla och unika. Vilken är din favorit?

Annons

 

Blommig bralette från H&M x Love Stories–kollektion

Läs mer:

Här är vårens snyggaste underkläder

By Malina lanserar underkläder tillsammans med Hanky Panky

Annons