Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

8 hösttrender från Londons modevecka

26 feb, 2016
AvJenny Fredriksson
London levererar alltid! ELLEs moderedaktör har precis kommit hem från swinging London och är fullmatad med intryck och härliga trender – här har hon sammanfattat den åt er.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Som alltid är Londons modescen expressionistisk och färgstark och den stora trenden är glitter och lurex i alla former. En liten glitterklänning kommer definitivt stå på nästa hösts inköpslista. New Yorks stora trend med statmentkappor finns defintivt här också men här glimrar det också – underbart är det!

Men även en tuff militärinspiration syns, både som färg och som en mer dekorerad trend med guldiga knappar och skarpa snitt. Annars är den stora rörelsen romantiken och det som tar sig uttryck i volanger och spets. Klänningarna ser ut som spunnet socker – helt ljuvliga! En härlig stylingdetalj är de söta sjaletterna, de coola strumpbyxorna och ett helt gäng fräsiga väskor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Klicka in i bildspelet för Londons hetaste trender.

Foto Imaxtree

Annons