Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Milano fashion week Se Min Look Höstens trender

Nu gör den ikoniska Prada-skon comeback – minns du den?

20 sep, 2024
Prada SS25 – Nu gör den ikoniska Prada-skon comeback – minns du den?
Det italienska modehuset Prada har visat sin SS25-kollektion i Milano – och lanserar en ikonisk sko från 2011 på nytt. Minns du denna sko?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nuBrand logo
ELLE Trend #5 – Hösttrender att bära redan nu

Det italienska modehuset Prada var en av de första att visa sin vår- och sommarkollektion för 2025 på modeveckan i Milano. Och det var minst sagt en visning som bjöd på extra allt!

Svenska modellen Noor Khan öppnade visningen där allt från mocka, den klaraste nyansen av grönt, ribbstickade strumpbyxor och maxade mönster visades. Allt detta tillsammans med plagg och accessoarer smyckade med strass, kedjor och blommor. Ledordet är tydligt – i vår tänker vi more is more om Prada får säga sitt.

Annons
Svenska modellen Noor Khan öppnade prada Ss25.
Svenska modellen Noor Khan. Launchmetrics.com/spotlight
Look med kjol och grå tröja från Prada SS25.
Prada SS25. Launchmetrics.com/spotlight
Annons

Återlanserar en ikonisk sko från 2011

Dessutom bjöd det italienska modehusets SS25-kollektion på en överraskning som skapat skräckblandad förtjusning. Minns du skomodellen Brogues espadrille från modehusets vår- och sommarkollektion 2011? Den ikoniska espadrilleskon i läder med rejäl och färgstark platå. Under flera år av denna skomodell it-skon alla ville ha och nu väljer alltså modehuset att återlansera den i en ny färgställning. Och den ikoniska skomodellens comeback har minst sagt skapat reaktioner efter visningen. Blir det vårens it-sko 2025? Time will tell!

Anthea Simms
Prada SS11
Launchmetrics.com/spotlight
Prada SS25
Annons
Annons