Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Kom och träffa ELLE på modeveckan!

24 aug, 2013
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
elle-wiener-cafeet-puff2

Vi på ELLE fortsätter att samarbeta med Bibliotekstan. Under modeveckan finns vi, tillsammans med våra kompisar på Café, på plats på nya Wiener Caféet där vi bland annat kommer att träffa och intervjua Ann-Sofie Back, Marina Kereklidou och systrarna bakom House of Dagmar. Café gör detsamma och pratar mode med Johan Lindeberg och Filippa Ks herrdesigner Morgan Sundberg. Alla dagar och tider ser du nedan.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kom gärna förbi och lyssna. De första 20 som kommer får en frukostvoucher (på morgonen) eller en fikavoucher (på eftermiddagen) som kan bytas mot en kopp kaffe med tilltugg på Zink Grill mitt emot.

Annons

Under dagarna (måndag-torsdag) finns vi på plats om du som läsare bara vill komma och säga hej, ge oss feedback på tidningen eller vår sajt, komma med idéer eller bara har en fråga.

Under Fashion night på torsdagen har vi öppet lite extra. Mellan 17-22 kan du komma förbi och träffa hela redaktionen, signa upp dig på ett förmånligt prenumerationserbjudande (6 nr för 150 kr), ta med dig en finfin premie hem – och samtidigt tävla om en välfylld och lyxig skönhetsgoodiebox.

Och du vet väl att du kan följa oss hela tiden på Facebook (Facebook.com/ELLESverige) och på Instagram @ellesverige.

elle-wiener-430
Annons