Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Meghan Markle återanvänder den omtalade klänningen på röda mattan

07 okt, 2024
Meghan Markle återanvänder den omtalade röda klänningen från Carolina Herrera
Meghan Markle gjorde en överraskande entré på röda mattan i helgen. Kvällen till ära återanvände hon en av sina mest omtalade klänningar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #9 Smyckestrender som dominerar i höst och vinterBrand logo
ELLE Trend #9 Smyckestrender som dominerar i höst och vinter

Meghan Markle är tillbaka på röda mattan! Det är inte så ofta vi ser henne vid sådana här tillställningar längre, men under helgen gjorde hertiginnan av Sussex en överraskad comeback på den för dagen gröna mattan när hon besökte Children's Hospital Los Angeles Gala 2024.

Och hon kom iklädd en klänning vi känner igen! Meghan Markle valde nämligen att återanvända en av hennes mest omtalade klänningar. Vi pratar om en röd, ärmlös klänning signerad Carolina Herrera, som har djup u-ringning i bustier-modell och hög slits.

Annons
Meghan Markle på Children's Hospital Los Angeles Gala 2024. TT

En av hennes mest omtalade klänningar

Senast vi såg henne bära klänningen var 2021 när hon och prins Harry gjorde sitt första framträdande efter att dottern Lilibet föddes. Klänningen blev då en stor snackis och skapade flertalet rubriker då designen är mer vågad än vad vi är vana att se på kungligheter. Valet av klänning vittnade om det skifte som skett, då den troligtvis inte hade burits av Meghan om paret inte hade avsagt sig sina kungliga plikter.

Annons
Meghan Markle och Prins Harry på The Intrepid Museum's Salute to Freedom gala, 2021. TT

När Meghan nu valde att bära klänningen igen gjorde hon det dock i en lite ny tappning. Den här gången kom hon utan det avtagbara kjolsläpet och satsade på utsläppt hår. Likt sist matchade hon med röda klackar och stilrena smycken.

Meghan Markle på Children's Hospital Los Angeles Gala 2024. TT

Det här är givetvis inte första gången Meghan Markle använder kläder som redan finns i garderoben. Tidigare i år har vi sett henne återanvända såväl andra Carolina Herrera-klänningar som plagg från exempelvis Sentaler och Stella McCartney.

Foto: TT

Annons