Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Mercedes Benz Fashion Week i Stockholm börjar i dag!

24 jan, 2014
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
backstage-visning

Den 27 januari går startskottet för Mercedes-Benz Fashion Week där olika events och presentationer delar vecka med visningarna för höst– och vinterkollektionerna 2014.

Förutom flera modekändisar bjuder årets vecka på en hel del ”nytt”: Årets nykomling på ELLE-galan, Ida Klamborn, visar för första gången. Filippa K, Diana Orving och Hernández Cornet finns åter med på schemat. Maria Nilsdotter har åter en utställning på Bukowskis. Dessutom förekommer i år en ny visningslokal, Båthall 1 på Djurgården.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Andra som visar under veckan är Cheap Monday, AltewaiSaome, BACK, Mes Dames, Dagmar, Tiger of Sweden, J Lindeberg, Stylein, Menckel och Carin Wester. Hela schemat för veckan finns att se på mercedesbenzfashionweek.se (obs! personliga inbjudningar krävs).

För allmänheten finns också en hel del att ta del av:

  • Storbildsskärm på Norrmalmstorg där visingar både visas live och inspelade i efterhand.
  • Utställning på Bukowskis: Under torsdagen ställer Rookies och Maria Nilsdotter ut på Bukowskis, Berzelii Park
  • Fashion Bar: Varje dag mellan klockan 15:00-21:00, i Spegelbaren på Berns
  • Fashion Talks: ”Om smarta garderober” torsdagen den 30 januari klockan 17:00-18:30 på Bukowskis, Berzelii Park (seminariet är kostnadsfritt men obligatorisk anmälan måste göras till [email protected] senast den 24 januari).

Häng med på elle.se under nästa vecka för intervjuer med designers, backstagebilder, visningsfavoriter och ELLE-tv med vår moderedaktör Johanna Andersson.

av LISA ARNELL

Annons