Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Så har du aldrig sett Soft goat förut – lanserar studiokollektion med skräddat

17 okt, 2024
Softgoat släpper studiokollektion med kostym till hösten 2024
Det är klassiskt med en twist när Soft goat nu lanserar en studiokollektion med skräddade kashmirplagg bredvid stickade favoriter. Kavaj, kostymbyxor, vävda kjolar – så här har vi aldrig sett det svenska märket förut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Trend #9 Smyckestrender som dominerar i höst och vinterBrand logo
ELLE Trend #9 Smyckestrender som dominerar i höst och vinter

Efter att framgångsrikt ha adderat ytterplagg till sitt sortiment för två år sedan – ett tillskott som markerade en helt ny produktkategori för det svenska märket, kända för sin kashmir – breddar Soft goat nu sitt utbud ytterligare. Den här gången bjuds vi på skräddat!

Ja, så här har vi aldrig sett Soft goat förut. I en limiterad studiokollektion till hösten släpper de kavajer, kostymbyxor, skräddade toppar och kjolar i kashmirblandning. Den vävda tekniken som använts för jackor och kappor ser vi nu på en rad nya ready to wear-favoriter.

Annons
Annons

Soft goat släpper kostym i kashmir

Ledorden är klassiska plagg i sofistikerad design med spännande silhuetter och detaljer. I centrum hittar vi en kritstrecksrandig kostym i mörkblå nyans bestående av en croppad, boxig kavaj och ett par kostymbyxor med hög midja och vida ben. Vidare ser vi en halsduk som fungerar som en poncho, en midikjol som kommer i svart och brunt samt en kort, ärmlös topp som enkelt går att klä både upp och ned.

Annons

Men ingen Soft goat-kollektion utan stickat! Studiokollektionen bjuder även på finstickade och kabelstickade överdelar.

Studiokollektionen lanseras online och i butik den 17 oktober.

Foto: Soft goat

Annons