Populärt: ShoppingtipsModetrenderNew York Fashion WeekStreetstyleSe Min LookHöstens trender

ELLE listar 4 spännande modenyheter du inte vill missa

23 maj, 2024
ELLE listar 4 spännande modenyheter du inte vill missa
Sommaren är framför oss och så även en rad spännande modenyheter. ELLE listar butiksöppningar, designsamarbeten och kommande happenings att ha koll på just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Låt det blomma! Med Brita ZackariBrand logo
Låt det blomma! Med Brita Zackari

Sommarkänslorna har vaknat till liv och så även modevärlden! Allt från nya lanseringar till designsamarbeten och butiksöppningar är här – eller att vänta. ELLE listar spännande modenyheter du kommer vilja ha span på just nu!

BeCore lanserar egna träningskläder

Den Stockholmsbaserade träningsstudion BeCore, med grundaren Hélène Barkman i spetsen, var en av Stockholms allra första träningsstudios med träningsformen Megaformer för hela 10 år sedan. Nu med allt från fyra ytterligare träningsstudios och fler träningsformer (som Barre och Beatcycle) tar de nästa steg och firar ett decennium med att lansera alldeles egna träningskläder.

Annons
Grundare Hélène Barkman av Be Core Stockholm.
Foto: Louise Helmfrid

Den första kollektionen består av 10 plagg framtagna för träningsformer som Megaformer och Barre, alla designade i hållbara material och tillverkade i Portugal. I kollektionen hittar du allt från tights framtagna för att inte noppa/nötas och följsamma överdelar i färger som av mörkblått, vinrött, vitt och grått. Plaggen kommer att finnas tillgängliga i alla träningsstudios och online HÄR.

BeCore träningskollektion.
Foto: Christine Knutsson

Toteme lanskerar limiterad sommarkollektion hos Mytheresa

Svenska Toteme och onlinedestinationen Mytheresa har teamat ihop sig för ännu en exklusiv kapselkollektion, denna gång med fokus på plagg och accessoarer för en sommar vid havet. Kollektionen med totalt 35 plagg visar en mix av bad och strandplagg, luftiga set och sommarklänningar och accessoarer som nätta sandaler, en chic strandhandduk och rymlig strandväska. Läs mer om kollektionen och se ELLEs handplockade favoriter HÄR.

Annons

Soft Goat och Malina har nya butiker

Det bubblar om shoppingstråket Bibliotekstan i Stockholm och nu har fler butiker hittat dit. Svenska kashmirmärket Soft Goat och Malina är båda nyinflyttade på Jakobsbergsgatan 3, med grannar som svenska Gant och Sandro allra närmast. Soft Goat och Malina har två separata ingångar till sina butiker med erbjuder en helt ny shoppingupplevelse. Nämligen ett gemensamt område i bakre delen där butikerna möts. Glada nyheter för dig som är ett fan av båda märkena helt enkelt!

Annons

Loewe expanderar – lanserar activewear

Det spanska modehuset Loewe expanderar sitt sortiment och riktar blicken mot sportsegmentet. Tillsammans med det schweiziska märket On presenteras nu en activewear-kollektion framtagen i ett nära samarbete mellan Loewe x On. I den nya limiterade kollektionen visas allt från typiska sportplagg till plagg och accessoarer för en aktiv livsstil med Loewes moderiktiga känsla och funktion signerad On.

Träningsskor från Loewe x On.
Träningsskor från Loewe x On.Foto: Loewe
Annons
Annons
Annons