Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Stand: "Plaggen är för en kvinna som värdesätter individualitet och kvalitet"

31 aug, 2017
AvJohanna Lejon
ELLE har fått en pratstund med Stands Nellie Kamras.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Berätta lite kort om inspirationen bakom och arbetet med kollektionen och visningen?

– Med läder som utgångspunkt bygger kollektionen vidare på idéen om sofistikerade basplagg och en komplett garderob. Med sportiga silhuetter och sofistikerad finish bjuder kollektionen på en lekfull mix av statement och bas.

– Kollektionen tar faktiskt inte inspiration från något konkret utan snarare en känsla av nonchalant sexighet. Plaggen är framtagna för en kvinna som värdesätter individualitet och kvalitet och kan stylas och kombineras tillsammans eller för sig.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vilka är vårens nyckelplagg ur Stands kollektion?

– Vi har återvänt till vissa nyckelplagg som kappan och skinnjackan men adderat en lekfull mix av kontrasterande och kompletterande material.

Vem är Stands drömkund?

– Jag tycker att Miroslava Duma är väldigt inspirerande, både stilmässigt och som person. Henne skulle jag gärna se klädd i STAND!

Vad betyder Fashion Week Stockholm i dag?

– Fashion Week är en viktig arena för oss svenska varumärken både för den lokala marknaden, men också för att nå ut internationellt. Detta är min 5e säsong, och det är lika nervöst varje gång, men också väldigt spännande.

Foto Stand

Annons