Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

Enkla budgetknepet som både Meghan Markle och Kate Middleton älskar

19 okt, 2024
AvCassandra Lindblom Riso
kate middleton och meghan markle på röda mattan
TT
Meghan Markle och Kate Middleton har all möjlighet att bära vilka kreationer som helst – men trots det finns det ett stiltrick som de båda ofta återkommer till. Och det bästa? Det är ett riktigt budgetknep!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så klädde sig Kate Middleton – innan hon blev kungligBrand logo
Så klädde sig Kate Middleton – innan hon blev kunglig

Förra veckan dök Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, upp på röda mattan för ett välgörenhetsevent iklädd en röd kreation från Carolina Herrera. Klänningen, med djup urringning och tight pennkjol fångade mångas blickar – och den uppmärksamme kan mycket väl ha noterat att hon bar klänningen första gången redan 2021.

enkla stylingknepet

Men den här gången var klänningen uppdaterad – genom ett enkelt stylingknep som kungligheterna ofta drar nytta av. Första gången hon bar klänningen var nederdelen en voluminös ballongkjol, men denna gången var den utbytt mot en tight, mer nedklädd variant med slits.

Annons
meghan markle röda mattan röd klänning carolina herrera
Meghan uppdaterade klänningen från en gång till en annan. TT

Och stylingknepet är vanligt förekommande bland kungligheter – att återanvända plagg och att göra om dem med enkla medel. Svägerskan prinsessan Catherine, Kate Middleton, drar gärna också till med samma trick vid jämna mellanrum.

Att göra om ett befintligt plagg

2019 bar Kate en lång tyllklänning från Alexander McQueen på BAFTA Brits to Watch i Los Angeles. Klänningen toppades med ett diamantbälte som hon fått i bröllopsgåva av dåvarande prins Charles. 2021, på en gala med miljöfokus, bytte hon ut bältet mot ett ett annat skärp, vilket gav klänningen en helt ny look.

Annons
kate middleton röda mattan med prins william
Även Kate nyttjar stylingknepet. TT

Och stylingknepet – som ju faktiskt är ett riktigt budgetknep många kan inspireras av – är populärt inom kungliga kretsar. Med enkla förändringar, en ny accessoar eller en ny detalj uppdateras garderoben på ett hållbart sätt.

11 kungligheter som haft oväntade jobbBrand logo
11 kungligheter som haft oväntade jobb
Annons