Populärt: Shoppingtips Modetrender Streetstyle Se Min Look Höstens trender

3 x minitrender vi gillade lite extra under Fashion week

01 sep, 2017
AvLisa Arnell
Fashion week Stockholm är över för den här gången. Visningar och presentationer har avlöst varandra – här är det som stack ut lite extra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För de som inte var på plats (det vill säga de allra flesta) har vi fyllt elle.se med allt som behövs för full koll på kommande vår och sommars kollektioner. Dessutom har vi massor av streetstyle från hela veckan och bilder på gästerna som satt front row. Allt från Fashion week hittar du här >

ELLEs Jenny Fredriksson har listat tre minitrender från veckan att lägga på minnet.

Handduken på Totême

”Vem kunde ana att en handduk nonchalant slängd över axeln kunde se så chic ut? Särskilt mycket om den är elegant chokladbrun och kommer från Totême.”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Blast from the past på Busnel

Annons

”Jag blev nästan lite tårögd när jag såg att Busnel har gjort nya varianter på sin kultiga bag, den som hängde på ALLA coola tjejer på 80-talet. Så klart hade även jag en, min var helröd och hade den snygga loggan i mitten. Den nya har blivit uppdaterad i mjukaste läder från Italien och ett måste i vår.”

Glencheck-kostymen från Hope

”Veckans största fashion crush alla kategorier är Hopes snyggt skräddade kostym i blankt glencheckrutigt.”

Foto Mathias Nordgren

Annons