Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

12-åringens magiska röst chockar domarna i Britains Got Talent

14 apr, 2016
AvMats Bax
Hon är bara tolv år men sjunger som en musikalstjärna. Beau Dermott golvade domarna i Britains Got Talent. De där tonerna är inte att leka med.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Beau Dermott har tagit sånglektioner i fyra år, men var ändå riktigt nervös inför sin provsjungning i säsongsstarten av Britains Got Talent.

Men när hon väl ställde sig på scenen var det ingen tvekan: Beau sjöng som en riktig musikalstjärna när hon framförde svåra Defying Gravity från musikalen Wicked.

Hennes röststyrka och säkerhet fick domaren Amanda Holden att slänga sig på guldknappen, som tar tävlande direkt till semifinal, och Beau berömdes på musikalens officiella Twitterkonto.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons

Beau Dermott har redan vunnit flera talangjakter, och det ser ut som att hon kan gå riktigt långt även i landets största. Lyssna på det här!

LÄS OCKSÅ: SE ZARA LARSSON HOS JIMMY FALLON

Annons