Populärt: Sofia Richie GraingeTv-serierBoktipsKrönikor

Alla Courtney Cox dotter Coco Arquettes olika hårfärger

22 nov, 2021
AvJessica Rådne
coco arquette och courtney cox
Vänner-stjärnan Courtney Cox dotter Coco Arquette, 17, har rockat brunt, blått, lila, rött och nu senast blont hår. Här är bilderna på kändisbarnets hårförvandlingar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
TV: Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

Coco Arquette har vuxit upp med två Hollywood-stjärnor till föräldrar. Mamma Courtney Cox och pappa David Arquette träffades vid inspelningarna av första Scream-filmen 1996.

courtney cox och david arquette
Courtney Cox och David Arquette på röda mattan 2006.

De gifte sig tre år senare och 2004 kom dottern Cocco till världen. När Coco var 9 år skilde sig päronen och David har tillsammans med sin nuvarande hustru Christina McLarty gett henne två halvsyskon som idag är 7 och 4 år gamla.

Annons

På Instagram visar Coco upp bilder från sitt liv som till synes består av sköna dagar i solen, skratt med vänner och kvällar på stan. På nya bilder visar Coco upp sinsenaste hårfärg – en varm blondering.

En kopia av mamma – med inte längre

I maj i år skapade Coco och hennes mamma rubriker då Courtney Cox postade ett rörande videoklipp på Instagram. I klippet framför mor och dotter en cover på Taylor Swifts finstämda låt Cardigan tillsammans. Klippet gjorde succé och följare påpekade bland annat att Coco med sitt bruna hårsvall är mamma upp i dagen.

Med Cocos nya hårfärg är de nu snarare varandras motsatser.

Annons

Coco Arquettes olika hårfärger

Coco har sedan pandemin startade rockat svart, brunt, blått, lila och rött hår. I april 2020 postade hon ett Instagram-inlägg där blå slingor sticker fram i undre delen av håret.

I december samma år hade röda slingor och toppar gjort sitt intåg.

Februari 2021 var det dags för en lila kulör. ”Nytt hår”, skrev Coco i caption och postade en selfie med frillan i fokus.

Annons

Sensommaren var det dags för bytet till den nuvarande blonda färgen.

Courtney Cox om dotterns hårfärger

courtney och coco
Courtney Cox med dottern Coco Arquette på röda mattan 2018.

Att Coco byter stil och experimenterar med sitt hår är ingenting Courtney lägger sig i. När Courteney nyligen gästade The Drew Barrymore Show berättade hon om sin syn på dotterns ombytliga looks:

Annons

– Folk säger alltid ”Varför låter du Coco sminka sig så mycket?”. Hon har alltid sminkat sig, det är ett sätt för henne att uttrycka sig. Hon älskar att klä upp sig. Hon brukar färga håret, det var lila för en vecka sedan, och jag tror att just nu är det blond under det blå, sa hon och tillade:

– Jag tror på att låta barn vara sig själva, inom rimliga gränser såklart. Men jag är inte jättebra på gränser. Jag behöver bli bättre på det.

Foto: TT

Se också: Skådisarna från vänner - då och nuBrand logo
Se också: Skådisarna från vänner - då och nu
Annons