Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

De bäst klädda på American Music Awards 2015

23 nov, 2015
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ljusa färger och vågade mönster var en återkommande trend på American Music Awards röda matta. Här är alla looks från en av musikvärldens största galakvällar. 

Läs också: 12 snygga beautylooks från American Music Awards

Igår ägde galan American Music Award rum i Los Angeles. Som vanligt var det mängder av kända namn på plats och röda mattan fylldes av poserande artister i vågade plagg. Kvällens stjärna var Jennifer Lopez som anlädde till eventet i en ljusblå, romantisk och aningen vågad klänning – se vad vi menar i bildspelet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Något som fångade ELLEs öga lite extra under galan var att många av gästerna strosade fram på röda mattan i ljusa färger och vågade mönster. Men som vanligt var det även en hel del monokromt svarta klädval. I bildspelet finns allt du behöver för att få en helhetsbild över kändisarnas outfits och galaklänningar. Det var helt klart modefrossa.

Bilder: All over press

Läs också: Celine Dions känslosamma hyllning till offren för Paris-atteckerna

Annons