Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Emilia Rehnberg om kärleken till nostalgin: "Jag gillar cringe"

24 okt, 2024
AvBetty Regnström Larsson
Emilia Rehnberg gästar veckans avsnitt av POV! Hon berättar om kärleken till nostalgi och en enklare tid, hur det var att jobba med SVT-serien Per och Bettan och varför hon vill prova på allt i dejtingvärlden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Emilia Rehnberg är aktuell med SVT-serien Per och Bettan, som hon gör tillsammans med Isak Löb – mannen bakom den virala karaktären "Fjortisper". Hon berättar att det var fantastiskt att spela in serien och att hon gick med glada steg till jobbet varje dag.

–Jag gick typ och log på väg till jobbet. Det var hur kul som helst. Jag kände: Gud är det här ens lagligt? Så trevligt var det!, säger Emilia Rehnberg.

SVT-serien Per och Bettan har sitt ursprung ur Emilia och Fjortispers sketcher på sociala medier, där de gör parodier på svensk film från 60-, 70- och 80-talen. Emilia berättar att både hon och Fjortisper älskar nostalgi.

–Jag tänker att det var en bättre tid då. Jag älskar att kolla på gammal film. De är "cringeiga". Jag gillar cringe, jag gillar det enkla, säger Emilia.

Se Emilia berätta mer om serien och sin fascination för nostalgi i videon ovan.

I veckans avsnitt kommer dessutom kommer Louise Berglund och berättar om när hon wallraffade LiB-ansökan, sidekick Emma Melin har kollat på The Substance och Helle har börjat äta lussebullar. Se hela avsnittet av POV här!

Videopodden POV handlar om populärkultur, aktualiteter och trender – och avsnitten släpps som både podd och video.

Annons