Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Emma Watson, Zac Effron och en hel hög med kändisar talar ut om varför de hatar det här klippet

27 maj, 2016
AvMats Bax
Stackars kändisar, det kan inte vara lätt alla gånger.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du vet de där filmerna där kändisar pratar om hur viktigt det är att engagera sig? De där när en hel rad superkändisar säger en mening var om allt ifrån cancerforskning till svält och fattigdom? Det här kan vara den roligaste versionen av en sådan film vi sett.

Vi hinner knappt räkna alla kändisar som flimrar förbi i den här humoristiska trailern för Red Nose Day, en årlig humorgala till förmån för världens utsatta barn.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Alla från Ellen DeGeneres, Anna Kendrick, Lena Dunham och Emma Watson till Will Ferrell, Zac Effron, Bono och Liam Neeson dyker upp för att bjuda på sig själv för en god sak.

LÄS OCKSÅ: ELLEN DEGENERES LURAR JULIA ROBERTS ATT SÄLJA SEXLEKSAKER

LÄS OCKSÅ: ADELES NYA MUSIKVIDEO ÄR FÖRTROLLANDE VACKER

Det är inte första gången kändisar bjuder på sig själv för Red Nose Day. Om du är ett fan av Game of Thrones kommer du älska klippet för förra årets gala, där bandet Coldplay drog ihop skådespelarna för att göra en musikal av serien.

Annons