Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Hansel och Derek Zoolander diskuterar politik i Saturday Night Live

11 feb, 2016
AvLisa Segerson
I lördagens Saturday Night Live gästade inga andra än Hansel och Derek Zoolander. Politiker och deras stil diskuterades under programmet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Saturday Night Live gästades i lördags av de två hetaste herrmodellerna för tillfället, Hansel (Owen Wilson) och Derek Zoolander (Ben Stiller). De var däremot inte där för att prata mode utan om det som ”alla vill höra manliga modeller prata om” – politik, något som självklart resulterade i att de pratade om politikernas stil.

– Hilary påminner mig om en av mina största modeikoner, Kim Jong-un, sa Derek Zoolander.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Att det gjorts ordentlig PR kring Zoolander 2 är en underdrift, allt från modevisningar till Blue Steel-selfies har figurerat i folks flöden under det senaste året. Nu har de kommit på ännu ett sätt att lyftas fram i media, genom att pika Donald Trump, något som för övrigt verkar vara väldigt populärt just nu. Även Bernie Sanders, Ted Cruz och Hillary Clinton fick sina kommentarer från radarparet, men endast Donald Trump blev sågad politiskt med de andra endast sågades, eller hyllades, för sin stil.

Om Zoolander 2 kommer vara mer politiskt vinklad än ettan återstår att se men vi vet redan att Benedict Cumberbatch kommer att spela en transperson i den nya filmen. Bara det!

Zoolander 2 har svensk biopremiär 12 februari.

Läs också: Premiär av zoolander 2 i New York!

https://www.youtube.com/watch?v=DAYgDUgsz00

Artikel: Café

Annons