Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Kändisar som har gästspelat i Gossip Girl

26 sep, 2024
AvEmma Castman
Hillary Duff och Dan i Gossip girl säsong 3
Hilary Duff i Gossip girl? Ja, det stämmer faktiskt! Här listar vi fem exempel på Hollywoodstjärnor som gästspelat i serien – vilka minns du?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBOBrand logo
Se 4 feel good-serier  du inte vill missa på HBO

I sex säsonger fick vi följa Blair, Serena, Dan, Nate, Chuck och de andra ungdomarna på skolan på Upper East Side i New York – och de flesta Gossip girl-fans kan säkert citera något från nästan varje avsnitt. Men nu var det kanske ett tag sedan du streamade serien – och därför har glömt bort alla kända ansikten som agerat gästskådisar?

Här listar vi fem exempel på oväntade stjärnor som under säsongernas gång dykt upp i serien!

De har haft gästroller i Gossip girl

Tyra Banks (säsong 3)

Tyra Banks i Gossip girl

Modellen och programledaren Tyra Banks spelade rollen som Ursula Nyquist, personlig assistent och kund till Serena van der Woodsens arbetsgivare KC Cunningham. Det är i avsnitt fyra, säsong 3, som Tyra gör sin gästroll.

Annons

Alexa Chung (säsong 6)

Blair och Alexa Chung i Gossip girl

I avsnitt tre, säsong 6, ser vi modeprofilen Alexa Chung spela sig själv. Det är under en modevisning, där även Serena deltar, som Alexa är med och spelar. Allt blir aningen kaosartat och Alexa Chung säger: "Det finns ingen chans att jag går ut dit...".

Karlie Kloss (säsong 4)

Karlie Kloss Gossip girl

Även modellen Karlie Kloss är med och spelar sig själv i Gossip girl. Det är i det första avsnittet av säsong fyra som stjärnan syns till på en fest under fashion week, som Lily van der Woodsen arrangerat.

Annons

Hilary Duff (säsong 3)

Hilary Duff gossip girl
©CW Network/Courtesy Everett Collection

Olivia Kate Burke är en återkommande karaktär i den tredje säsongen av Gossip girl – och rollen spelas av ingen mindre än Hilary Duff. Olivia är en känd skådespelare som faller för Dan och blir rumskompis med Vanessa Abrams.

Rachel Bilson (säsong 6)

Rachel Bilson Gossip girl

Sist men inte minst, Rachel Bilson som gästspelade i seriens allra sista avsnitt. Skådespelaren intog rollen som sig själv och syns öva inför en audition tillsammans med Kirsten Bell samtidigt som det avslöjas vem som är Gossip girl.

Foto: TT

Annons