Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Kultfilmen Strul får en remake – med Filip Berg och Amy Deasismont i rollerna

26 sep, 2024
AvBetty Regnström Larsson
I det tredje avsnittet av POV gästas Helle Schunnesson av skådespelarparet Filip Berg och Amy Deasismont, som är aktuella i en remake av kultfilmen Strul. "Folk längtar efter sånt här, att få vara med på ett äventyr", säger Amy Deasismont i videon ovan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

På 80-talet var det Björn Skifs, nu är det Filip Berg som tar över huvudrollen som Conny i Netflix remake av actionkomedin från 1988.

–Det går ju inte att kopiera originalet, utan man måste liksom göra vår take på det. Det tycker jag faktiskt vi har gjort med bravur, om man får skryta lite, säger Filip Berg.

Filip Bergs karaktär befinner sig på fel plats vid fel tillfälle – och blir därefter oskyldigt anklagad och dömd för mord.

Amy Deasismont spelar polisen Diana som börjar ana att det är något som inte stämmer.

–Hon utreder ett brott där domen redan har kommit. Jag försöker rentvå mig själv. Sen möts de här två karaktärerna och blir som en "buddy cop-konstellation". Två personer som flyr polisen och försöker jaga rätt på sanningen, säger Filip Berg.

Enligt Amy Deasismont är det här en genre som verkar vara på väg tillbaka.

–Folk längtar efter sånt här, att få vara med på ett äventyr, eller en kärlekshistoria, där man kan få slappna av och ha kul en stund, säger Amy Deasismont.

Se Filip Berg och Amy Deasismont berätta mer om "Strul", som har premiär på Netflix 3 oktober, i videon ovan.

Tredje avsnittet av POV hittar du på ELLEs Youtube här!

Lyssna på POV på Spotify här!

Annons