Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Nya kalldushen för Beyoncé efter lyckobeskedet

08 feb, 2017
AvJohanna Lejon
Förra veckan berättade Beyoncé för världen att hon väntade tvillingar. Nu kommer ett besked som grusar lyckan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var förra veckan som Beyoncé berättade att hon och maken Jay-Z väntar tvillingar. Dottern Blue Ivy ska bli storasyster. Nyheten välte internet och på bara några timmar blev det första gravidfotot på Beyoncé den mest likeade bilden på Instagram – någonsin.

Beyoncé och Jay svävar såklart på moln. Men i dag kom ett besked som grusar den fluffiga gravidlyckan: Beyoncé stäms för låtstöld. Beloppet? 177 miljoner svenska kronor. Anledningen till stämningen är att världsstjärnan ska ha samplat den mördade rapparen Messy Mya i sin låt ”Formation”, utan att först fråga om lov. Rapparens röst hörs i hitlåtens intro. ”Vad hände efter New Orleans. Bitch, jag är tillbaka. På allmän begäran”, säger han. Klippet är, enligt uppgift, taget från en av hans Youtube-videor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Det var i november 2010 som Messy Mya sköts till döds, 22 år gammal. Beyoncé har tidigare hyllats för samplingen av hans röst. Man har menat att hon hedrar rapparens minne. Messy Myas familj, som ligger bakom stämningen, verkar dock tycka annorlunda. De menar, som sagt, att Bey bör betala 177 miljoner svenska kronor för uteblivna intäkter.

Foto Stella Pictures

Annons