Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Paris Jackson i intervju med Rolling Stone: Min pappa blev mördad

07 feb, 2017
Paris Jackson berättar om uppväxten med Michael Jackson som pappa i en uppmärksammad intervju med Rolling Stone. När han dog var hon bara 11 år gammal, men i dag är hon övertygad om att hennes pappa blev mördad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Michael Jacksons enda dotter Paris har redan hunnit bli 18 år gammal och nyligen gjorde hon sin första intervju någonsin med tidningen Rolling Stone.

Paris Jackson växte upp på Neverland Ranch med sina bröder och sin pappa under sina första sju år i livet. Enligt henne visste barnen inte vem deras pappa var utanför deras sfär, men för dem betydde han allt. 2005 anklagades Michael Jackson för flera fall av ofredande av barn, något hans egna barn är säkra på är falska anklagelser. Familjen lämnade trots det Neverland för att flytta runt omkring i världen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Uppväxten med Michael Jackson som pappa beskriver Paris Jackson som kärleksfull. Hon berättar för Rolling Stone att han lärde dem laga mat, lärde dem tolerans och att utbildning kom först av allt. Men Michael Jackson gick plötsligt bort när Paris endast var 11 år gammal.

I intervjun med Rolling Stone berättar Paris Jackson att hon är övertygad om att hennes pappa blev mördad. Hon minns hur trött hennes pappa var när han övade inför This Is It-turnén och menar att arrangören inte tog hand om honom. Hon tror även att det fanns många som ville se hennes pappa död och berättar att hon vill ha rättvisa i framtiden.

Annons

”Det är uppenbart. Allt pekar på det. Det låter som en konspirationsteori och det låter som bullshit, men alla riktiga fans och alla i familjen vet det. Det var en fälla. Det var bullshit”, säger hon till Rolling Stone.

Paris Jackson in the front row
Paris Jackson under modeveckan i Paris. Foto: Swan Gallet/WWD/REX

Hennes liv efter pappans död har varit allt annat än enkelt. Hon har lidit av depression och drogberoende och hon berättar för Rolling Stone att hon försökt ta sitt liv flera gånger. I dag är hon nykter och trots sin unga ålder har hon hunnit samla på sig 50 tatueringar varav nio är ägnade till hennes pappa.

”De säger att tiden läker, men det gör den inte. Du blir bara van vid det. Jag lever livet med mentaliteten att ‘Ok, jag förlorade det enda som någonsin varit viktigt för mig. Så framöver kan inget som händer mig vara lika hemskt som det som hände tidigare’”, säger hon till Rolling Stone.

Annons

Paris bor i dag tillsammans med sin pojkvän och trummisen Michael Snoddy, 26, i den studiolägenhet där ”Beat it” spelades in för första gången. Hon har redan hunnit göra debut som modell och skådespelare och på sin fritid sjunger hon och skriver musik.

Rykten har under flera år ifrågasatt om Paris, Prince och Blanket verkligen var biologiska barn till Michael Jackson, något syskonen inte tvivlar på. Paris Jackson berättar för Rolling Stone att hon ser sig som mörkhyad precis som hennes pappa, trots att personer som inte känner henne kallar henne vit.

Enligt äldre brodern Prince är hans syster och pappa precis som varandra och han berättar för Rolling Stone att de är lika när det kommer till deras passion, styrkor och svagheter.

”Som person är hon som min pappa. Det enda som skiljer är hennes ålder och kön”, säger han till Rolling Stone.

Läs hela intervjun i Rolling Stone här. 

Annons