Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Flora Wiströms spännande spaning: Har Mauri gjort färganalys?

17 sep, 2024
AvBetty Regnström Larsson
Hösten är här och begreppet färganalys är på mångas läppar. Mauri Hermundsson ser vi ofta i höstens färger – är han ansiktet utåt för färganalys? Se hur det flitigt diskuteras i den nya videopodden POV.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det kryllar av färganalys-filter på sociala medier och själva begreppet innebär alltså att man tar reda på vilka färger man passar bäst i. Det finns fyra olika kategorier: Vår, sommar, höst och vinter – och varje säsong är baserad på en palett som kompletterar din naturliga färgskala och underton i huden.

Flora Wiström berättar i den nya videopodden POV, som leds av ELLEs Helle Schunnesson, att hon har testat färganalys. I klippet ovan berättar hon om sin spännande spaning kring omtyckta tv-profilen Mauri Hermundsson.

– Har ni tänkt på vad Mauri alltid har för färger på sina kläder?, frågar hon Helle och sidekick Jimmy Guo.

Flora berättar att hon har noterat att han alltid väljer utifrån en viss färgpalett.

– Jag tycker att det är helt uppenbart att han har suttit på någon inspelning någon gång, färganalys är ju stort inom kostym, och någon har gett honom en palett och sagt ”gubben det här ska du ha”, säger Flora i klippet och berättar varför hon anser att färganalys kan bidra till en mer hållbar garderob.

Se mer av Flora Wiströms spaning i videon ovan.

Videopodden POV handlar om populärkultur, aktualiteter och trender – och avsnitten släpps som både podd och video. I det första programmet diskuteras fenomenet tjejnyår, färganalys ifrågasätts och millennials sociala medier-ångest vädras.

Se fler avsnitt av videopodden POV här!

Annons