Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Nytt avsnitt av POV med Amy Deasismont och Filip Berg

26 sep, 2024
POV podcast med Filip Berg och Amy Deasismont
I veckans avsnitt av POV får Helle besök av millennial royalty i form av Filip Berg och Amy Deasismont. De är båda aktuella i Netflix nyversion av 80-talsklassikern Strul. Gänget diskuterar remakes, företag som hoppar på virala trender och varför namnen på deodoranter osar toxic masculinity.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Det stora Gen z-testet med Amy Deasismont och Filip BergBrand logo
POV: Det stora Gen z-testet med Amy Deasismont och Filip Berg

POV är tillbaka med ett nytt avsnitt och Helle gästas av skådespelarna Filip Berg och Amy Deasismont. De syns båda två i filmen Strul, som har premiär den 3 oktober på Netflix och är en remake på en 80-talsklassiker med Björn Skifs. Filip och Amy berättar om skillnaden mellan att spela in drama och komedi, att göra sina egna stunts och hur man gör en älskad klassiker till sin egen.

POV Podcast Filip Berg

Samtalet leder in på remakes, och Helle, Filip och Amy diskuterar allt från den kommande The Sims-filmen till den nya Harry Potter-serien och Maktens Ringar. Vad gör egentligen en remake bra eller dålig? Och behöver man verkligen göra om kultklassiker?

Annons
POV Podcast Amy Deasismont

Helle visar Svenska Kyrkans virala Tiktok för Filip och Amy och testar deras gen z-kompatibilitet genom ett quiz. (Spoiler alert: Det går sådär.) De pratar om virala trender och vad som händer med kreatörerna bakom dem.

Titta och lyssna på nya avsnittet av POV här

POV är en podcast om populärkultur som kommer både som podd och video. Programledare är Helle Schunnesson och hon får sällskap av flera olika sidekicks och gäster under säsongen.

Tredje avsnittet av POV hittar du på ELLEs Youtube här!

Lyssna på POV på Spotify här!

Annons