Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

POV: Helle har tittat på reality och känner sig självsäker: "Tror att jag skulle kunna vinna"

20 sep, 2024
I andra avsnittet av POV diskuteras överlevnads-realityserien Outlast. Programledare Helle Schunnesson har tittat och är övertygad om att hon skulle kunna övervinna både konkurrenter och Alaskas vildmark.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I realityserien Outlast får vi följa 16 överlevnadsexperter i Alaskas extrema vildmark. Deltagarna tävlar om att vinna en stor summa pengar och måste lära sig att samarbeta.

Programledare Helle Schunnesson har sett programmet och diskuterar det med gästen Fjortisper och sidekick Cornelia Dahlin i andra avsnittet av videopodden POV.

– Det är lite Robinson vibes, fast typ på steroider. De blir släppta i Alaska på hösten, de får typ en presenning och en yxa och ska överleva, säger Helle Schunnesson.

Helle berättar att hon inte har sovit en enda natt utomhus i sitt liv men trots det är hon ganska övertygad om att hon skulle kunna vinna om hon var med i Outlast.

– Det gäller att kunna manipulera folk till att göra det man vill, säger Helle.

Se mer av Helles motivering i videon ovan.

Videopodden POV handlar om populärkultur, aktualiteter och trender – och avsnitten släpps som både podd och video. I det andra avsnittet diskuteras bland annat influencers orimliga wellnesstips, Outlast beskrivs som ett Robinson på steroider och frågan hur män mår egentligen diskuteras flitigt.

Se fler avsnitt av videopodden POV här!

Annons