Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Rachel Green (i rosa tubtopp från 90-talet!) på Vänner-återföreningen

23 feb, 2016
AvLisa Segerson
Här återförenas Vänner-gänget (minus Matthew Perry) på TV för första gången på år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Efter något som känts som en evighet, så återförenades äntligen Vänner-gänget. Återföreningen ägde rum i söndags under NBCs hyllningshow till den berömda regissören James Burrows. Tyvärr så var inte alla på plats, Chandler Bing (Matthew Perry) var upptagen med att repetera en pjäs i London.

– Matty, vi saknar dig, sa Matt LeBlanc i början av intervjun.

Kvällen startade med en återblick på några av seriens bästa stunder, sedan följde en lång intervju med gänget. De berättade i intervjun att perioden med Vänner ledde till ett starkt vänskapsband mellan alla sex, som kommer att hålla livet ut.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Vi ville egentligen bara umgås med varandra, säger Jennifer Aniston

Återföreningen bjöd förutom allt detta på en rad rolig fakta. Till exempel att Aniston, Kudrow och Cox åt lunch tillsammans varje dag i 10 år. De valde alltid samma rätt– The Rachel Salad. Och nej, ingen i gänget hade skrivit på något kontrakt där de lovande att inte ligga med varandra…(!)

Något anmärkningsvärt är även Jennifer Anistons klädval – är hon på väg att ta tillbaka 90-talets stora trend, tubtoppen? Allt för ännu mer nostalgi under denna kväll!

Läs också: Orange is the new black är tillbaka – se trailern här

Annons