Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Strikta regler Taylor Swifts anställda måste följa

01 okt, 2024
AvEmma Castman
Taylor Swift på röda mattan
TT
Älska katter och ogilla pepsi? Ja, det är två exempel på krav som Taylor Swift sägs ha på sin personal. Här listar vi ytterligare punkter på stjärnans kravlista!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
POV: Det stora Gen z-testet med Amy Deasismont och Filip BergBrand logo
POV: Det stora Gen z-testet med Amy Deasismont och Filip Berg

Har du någonsin drömt om att få arbeta för Taylor Swift? Upptäcka världen tillsammans med stjärnan och hjälpa henne i förberedelserna inför varje stor konsert? Troligtvis en upplevelse utöver det vanliga – men visste du att Taylors personal faktiskt har en hel del regler de måste följa? Här listar vi exempel på krav som stjärnan sägs ha på sina anställda!

Krav Taylor Swift har på sin personal

Måste skriva under sekretessavtal

Att anställda behöver skriva under sekretessavtal innan de påbörjar sina anställningar är ganska vanligt – och för Taylor Swifts personal råder inga undantag. Fullt rimligt med tanke på alla människor hon har runt sig och det faktum att det finns både upphovsrätt och hemliga förberedelser att säkra.

Annons

Pepsi? Nej, tack

Pepsi eller coca-cola är en vanlig vattendelare – och för Taylor Swift finns det bara ett rätt. Det är coca-cola som gäller! Pepsi är med andra ord bannlyst bland hennes personal – och med tanke på att Swift var ambassadör för coca-cola 2013 är det kanske ändå förståeligt att hon tydligt valt sida. Det handlar om både smak och pengar.

Du måste älska katter

Kattmänniska? Då kan du definitivt passa in som anställd hos Swift. Hon är nämligen en riktig kattälskare och vill att hennes personal ska känna likadant för de gulliga små pälsbollarna.

Förbjudet att ta bilder

Sedan Taylor Swift äntrade musikbranschen har hon bombarderats med upphovsrättsanspråk och stämningar, så det känns mer än rimligt att hon är noga med att skydda sitt arbete. Personalen är därför stängt förbjudna att ta bilder eller spela in videoklipp när de arbetar tillsammans med Swift. Allt för att undvika läckor och förstörda musiksläpp.

Måste respektera fansen

Sist men inte minst – Swifts personal måste respektera hennes fans, allt annat är otänkbart. Utan fansen – ingen Taylor. Svårare än så är det inte!

Artikelinspiration: Your tango
Foto: TT

Annons