Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Kim Kardashian avslöjar allt om hur hon träffade pojkvännen Pete Davidson

13 apr, 2022
AvGabriella Håkansson
Kim Kardashian och Pete Davidson
Kim Kardashian delar nu med sig av de smaskiga detaljerna vi alla väntat på. Hur träffades hon och Pete Davidson egentligen? Hur var första dejten? Och vad stoppade Kim från ta emot Petes telefonnummer under Met-galan 2021. Nu får vi svar på allt och lite till!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kim Kardashians stilresa genom årenBrand logo
Kim Kardashians stilresa genom åren

Kim Kardashian och pojkvännen Pete Davidson har hållit sin kärlekssaga relativt privat. Det var strax efter att Kim varit gästprogramledare i Saturday Night Live, i oktober 2021, som dejtingryktet började figurera.

Trots att Kim och Pete idag är ett par så visar de knappt upp sin kärlek offentligt. Under premiären av The Kardashians tidigare i april dök turturduvorna däremot upp tillsammans, men Pete poserade inte framför kamerorna. Vi fick dock nyligen se en romantisk bild på paret som Kim själv delade på Instagram.

Så träffades Kim Kardashian och Pete Davidson egentligen

Även om vi fått se paret desto mer senaste tiden så finns det många frågor som är obesvarade. Kim har nämligen inte berättat mycket alls om relationen men nu bryter hon plötsligt tystnaden. I ett nytt avsnitt av podcasten Not skinny but not fat gästar självaste Kim K och hon snålar inte med detaljerna.

Annons

Det första som kommer på tal är självklart Saturday Night Live, även förkortat till SNL.

– Det är där vi träffades. Jag kände till honom innan och vi sågs på The Met. Men så här, hans story är att han hade frågat omkring efter mitt nummer men alla var lite tveksamma till att ge det, säger Kim i podcasten och fortsätter:

– Men jag såg honom på The Met och han visste att jag skulle leda SNL. Det var dock inte offentligt än. Så han kom fram till mig och vi pratade om SNL och jag sa att de borde offentliggöra det för då kan jag inte backa ur för jag är så nervös. Så han gav mig jättebra tips och sa ta mitt nummer, om du behöver något eller så.

Därför tog inte Kim emot Petes telefonnummer

Dessvärre blev Pete Davidson inte en del av Kims kontaktbok vid tillfället – och anledningen till det handlar om hennes outfitval denna dag.

– Jag hade handskar på mig så jag kunde inte ta i min telefon med handskarna, vilket jag sa och då försvann han innan jag hann erbjuda mitt. Så vi klickade aldrig tills SNL, eller egentligen inte heller den kvällen på SNL.

Kim Kardashian på Metgalan 2021.
Kim Kardashian på Metgalan 2021.

Vidare förklarar Kim att Pete inte var med och övade inför programmet, istället fick hon repetera med en inhoppare. När det sedan var dags för livesändningen fanns Pete på plats och redan under den välkända Aladdin-kyssen slog det gnistor.

Annons

– När vi kysstes kände jag lite hmm. Det var en filmkyss men den var ändå lite zing. Det var ingen supergalen känsla men jag tänkte att jag har verkligen inte kysst någon annan på tio år så jag kanske bara är dum och det inte är något, det är väl bara en scenkyss.

Kim Kardashian och Pete Davidson under Aladdin-scenen
Kim Kardashian och Pete Davidson under Aladdin-scenen.

Avslöjar detaljerna om första dejten

Pete dök sedan aldrig upp på efterfesten så mer än så skedde inte under Satuday Night Live. Men dagarna gick och Kim kunde ändå inte riktigt släppa tanken på det som varit.

Hopp till att duon börjar dejta. Den första dejten var väldigt privat och hölls på Beverly Hills Hotel i oktober.

– Vi bara chillade och hängde privat, säger Kim.

Men hur de tog sig dit får vi vänta och se i The Kardashians. Kim vill nämligen inte avslöja hela förloppet från det att duon sågs under inspelningen tills att de idag är kärare än någonsin. Vi väntar med spänning!

Foto: TT

Annons