Populärt: Sofia Richie Grainge Tv-serier Boktips Krönikor

Katie Holmes nya berättelse om Suri skapar reaktioner hos fansen

03 apr, 2023
AvLinda Strömbäck
Katie Holmes och Suri Cruise
Tom Cruise och Katie Holmes dotter Suri Cruise har idag vuxit upp, och nyligen avslöjade Katie en detalj i relationen med tonårsdottern som skapat buzz på internet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
VIDEO: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Katie Holmes och Tom Cruise fick dottern Suri 2006. Men bara vid 6 års ålder gick föräldrarna skilda vägar 2012. Katie fick då full vårdnad om dottern, och sedan dess har de bott själva tillsammans i New York. Idag har Suri blivit 17 år gammal och nu avslöjar Katie en detalj om relationen – som fansen fullkomligt älskar.

Katie Holmes story om Suri Cruise

I en intervju med Variety berättade Katie Holmes nyligen en anekdot om relationen med sin dotter, nämligen att Suri började titta på gamla avsnitt av Dawsons Creek under pandemin. Serien var Katie Holmes stora genombrott, och hon var själv i Suris ålder när den spelades in under 90-talet.

Annons

– Suri har tittat på serien, och jag tycker det är märkligt eftersom hon är tonåring. Jag är liksom inte någon som säger: ”Du måste se vad mamma gjort”, berättade Katie för tidningen.

– Men under pandemin kunde vi skratta gott åt det. Det är sjukt att ha en dotter som är nästan lika gammal som jag var när allt det där började, berättade Katie Holmes.

Suri Cruise idag.
Suri Cruise idag.

Fansens reaktioner

Eftersom Katie sällan delar med sig av information om sin dotter har fansen reagerat på den överraskande lilla inblicken i deras liv. Och eftersom Katies karaktär i serien, Joey Potter, genomgick en hel del motgångar och romanser i Dawsons Creek, hade många fans funderingar vad Suri tyckte om dramat.

Annons

”Så pinsamt för Katie... Kläderna, dramat – jag lovar att de fick sig ett gott skratt!” kommenterar ett fan på Instagram.

”Det här är underbart. Jag lovar att Suri är Team Pacey” skrev en annan och syftar på Joshua Jacksons karaktär i serien.

”Jag var helt besatt av den här serien!” kommenterar ytterligare ett fan.

Katie Holmes i Dawsons Creek.
Katie Holmes i Dawsons Creek.
SE Också: 5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
SE Också: 5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår
Annons

Källa: Harpers Bazaar, Foto: TT

Annons